Lees hier het verhaal over Rodaan Al Galidi

Het verhaal van Rodaan Al Galidi

Rodaan Al Galidi (Irak) woont sinds 1998 in Nederland. Naast dichter is hij auteur van verschillende romans, waaronder het nieuwste boek Holland (2020). Dit is het vervolg op de bestseller Hoe ik talent voor het leven kreeg, dat inmiddels ook is verschenen in het Engels.

Zijn dichtbundels De herfst van Zorro (2007) en Koelkastlicht (2016) waren genomineerd voor de VSB Poëzieprijs. De roman De autist en de postduif (2011) won de Literatuurprijs van de Europese Unie. Kort daarna zakte hij voor het inburgeringsexamen.

Voor lezingen van of vragen aan de schrijver, bel met 06-23237925, mail via onze contactpagina of ga naar www.deschrijverscentrale.nl

Laatste boeken

Dit zijn de laatste boeken geschreven door Rodaan al Galidi, met deze boeken kom je de quarantaine zeker door.

Volg ons verhaal

Over Rodaan

Rodaan Al Galidi (Irak) woont sinds 1998 in Nederland. Naast dichter is hij auteur van verschillende romans, waaronder de bestseller Hoe ik talent voor het leven kreeg. Dat boek is inmiddels ook verschenen in het Engels.

www.rodaanalgalidi.com/contact

 

Nieuw boek: Holland

Behalve met onverwachte regenbuien, de Aldi en de zee had Semmier Karim niet zo gek veel ervaring met het leven in Nederland buiten het azc. Na negen jaar wachten op een verblijfsvergunning komt hij terecht in het echte Holland, dat van haar inwoners, niet dat van het systeem.

Menu

Home
Over Rodaan
Boeken
Nieuws
Radio & TV
Webshop

Privacy beleid
Algemene voorwaarden